Friday, September 24, 2010

Аяны богц 3-Хээрийн хоол амттай...

Хэрлэнгийн эрэг дээр жирийн тогоонд хорхог хийж идсэн нь.











6 comments:

A.Амарсайхан said...

Гэртээ тогооны хорхог хийж иднэ ээ яадгийм.


Өө шээд. Чулуугаа яаж улайтгах вэ?

Оогий said...

яааая махыг ингэж ихээр нь нэг дор улаанаар нь хараагүй удсан чинь харсан их иймааааар харагджийнаа. харин болчихсон бхад нь харсан чинь "цохиод" өгмөөр харагджийнаа

Anonymous said...

Ih goy amarchee! Heeriin hool tsai shig amttan ugui l dee. Sain bolgoomjtoi baihgui bol britanii shinjileh uhaanii tosviig hasna geed shuuguilaad baigaa yumuu daa.

Barimalch

Дeстини said...

Пийк минь, шүлс гоожуулчих юм аа. Юу гэх вэ, энэ зуны гэдэс дотор, толгой шийрний амттай байсныг!!! Гэртээ хорхог хийхийг хүсвэл чулуугаа духовка-д халааж болно. Тэгээд "даралттай" сав ашиглавал янзын сайхан.

peakfinder said...

A.Амарсайхан >> Дестинигийн хэлсэнээр духовкандаа чулуугаа халааж болох юм байна шүү.
Оогий >>Хол байхдаа үе үе их махасдаг, монголд байх шиг амттай нь ховор. Олдохгүй юм хойно авсан зургаа харж баясаад л.
Barimalch >> Энэ жилийн аялал маань онцгой сайхан болсон гэж үзээд байгаа ш дээ.
Дeстини >> Амттай байсан шүү. Чиний харин чулуу халаадаг арга зүгээр юм бна шүү, одоо харин тохирох чулуу, амттай мах л хэрэгтэй байна даа.

Arsun said...

Сайхан аялжээ. Энэ байцаагаар бүтээдэг чинь сонин арга байна даа.